Lagra lokala data

Flash Player 9 och senare, Adobe AIR 1.0 och senare

Använd klassen SharedObject för att spara stora mängder data på klientdatorn. I Adobe AIR kan du även använda klassen EncryptedLocalStore för att spara känslig information på den lokala datorn i ett AIR-program.

Du kan också läsa och skriva filer i filsystemet och (i Adobe AIR) komma åt lokala databasfiler. Du hittar mer information i Arbeta med filsystemet och Arbeta med lokala SQL-databaser i AIR .

Det finns flera säkerhetsfaktorer som rör delade objekt. Du hittar mer information i Delade objekt i Säkerhet .