Arbeta med lokala SQL-databaser i AIR

Adobe AIR 1.0 och senare

Med Adobe® AIR® kan du skapa och arbeta med lokala SQL-databaser. I körningen ingår en SQL-databasmotor med stöd för många standardfunktioner som använder databassystemet SQLite, baserat på öppen källkod. En lokal SQL-databas kan användas för lagring av lokala, beständiga data. Den kan t. ex. användas för programdata, användarinställningar, dokument eller andra typer av data som du vill att programmet sparar lokalt.