Arbeta med filsystemet

Flash Player 9 och senare, Adobe AIR 1.0 och senare

Flash® Player har grundläggande funktioner för att läsa och skriva filer via klassen FileReference. Av säkerhetsskäl måste användaren vid körning i Flash Player alltid ge tillåtelse innan du kan läsa eller skriva en fil.

Adobe® AIR® ger mer fullständig tillgång till värddatorns filsystem än Flash Player. Med hjälp av filsystems-API:t i AIR får du tillgång till och kan hantera kataloger och filer, du kan skapa kataloger och filer, skriva data till filer och så vidare.