Profileringsalternativ för Android-program

När paketets mål är apk-profile kan profileringsalternativen användas för att ange vilken förinläsar-SWF-fil som ska användas för prestanda och minnesprofilering. Profileringsalternativen har följande syntax:

-preloadSWFPath directory

-preloadSWFPath Om det används försöker programmet hitta förinläsar-SWF-filen i den angivna katalogen. Om det inte anges inkluderas förinläsar-SWF-filen från AIR SDK.

directory Den katalog som innehåller förinläsar-SWF-filen för profileringen.