Alternativ för ANE (Native Extension)

Med ANE-alternativen anges alternativ och filer för paketering av en ANE-fil för ett systemspecifikt tillägg. Använd dessa alternativ med ett ADT-paketkommando där -target -alternativet är ane .

extension-descriptor -swc swcPath
   -platform platformName
  -platformoptions path/platform.xml
   FILE_OPTIONS

extension-descriptor Beskrivningsfilen för ANE-tillägget.

-swc Den SWC-fil som innehåller ActionScript-koden och resurserna för ANE-tillägget.

-platform Namnet på den plattform som den här ANE-filen har stöd för. Du kan inkludera flera -platform -alternativ där vart och ett har egna FILE_OPTIONS .

-platformoptions Sökvägen till plattformsalternativ (filen platform.xml). Använd den här filen för att ange icke standardiserade länkningsalternativ, delade bibliotek och statiska tredjepartsbibliotek som används i tillägget. Mer information och exempel finns i Systemspecifika iOS-bibliotek .

FILE_OPTIONS Identifierar de systemspecifika plattformsfilerna som ska inkluderas i paketet, till exempel statiska bibliotek som ska inkluderas i ANE-tilläggspaketet. Filalternativen beskrivs mer ingående i Alternativ för filer och sökvägar . (Observera att alternativet -e inte kan användas vid paketering av en ANE-fil.)