Anslutningsalternativ för felsökning

När målet för paketet är apk-debug, ipa-debug eller ipa-debug-interpreter, kan anslutningsalternativen användas för att ange om programmet ska försöka ansluta till ett fjärrfelsökningsprogram (används ofta för wifi-felsökning) eller avlyssna en inkommande anslutning från ett fjärrfelsökningsprogram (används ofta för USB-felsökning). Använd alternativet -connect för att ansluta till en felsökare; använd alternativet -listen för att acceptera en anslutning från en felsökare via en USB-anslutning. Dessa alternativ utesluter varandra, dvs. du kan inte använda båda samtidigt.

Alternativet -connect har följande syntax:

-connect hostString

-connect Om det används försöker programmet ansluta till en fjärrfelsökare.

hostString En sträng som identifierar den dator som kör Flash-felsökningsverktyget FDB. Om det inte anges försöker programmet ansluta till en felsökare som körs på den dator där paketet skapas. hostString kan vara ett fullständigt kvalificerat datornamn med domän, som datornamn.delgrupp.exempel.com , eller en IP-adress, som 192.168.4.122 . Om det inte går att hitta den angivna datorn (eller standarddatorn) visas en dialogruta där ett giltigt värdnamn ska anges.

Alternativet -listen har följande syntax:

-listen port

-listen Om det finns väntar miljön på en anslutning från en fjärrfelsökare.

port (Valfritt) Den port som ska avlyssnas. Miljön avlyssnar som standard port 7936. Mer information om hur du använder alternativet -listen finns i Fjärrfelsökning med FDB via USB .