Inkludera ramverksfiler i ett HTML-baserat AIR-program

Katalogen frameworks/html i uppdateringsramverket innehåller följande SWF-filer:

• applicationupdater.swf – Definierar uppdateringsbibliotekets grundläggande funktioner, utan något användargränssnitt

• applicationupdater_ui.swf – Definierar uppdateringsbibliotekets grundläggande funktioner och inkluderar ett användargränssnitt, som kan användas för att visa uppdateringsalternativ i programmet

JavaScript-kod i AIR-program kan använda klasser som definieras i SWF-filer.

Om du vill använda uppdateringsramverket lägger du till filen applicationupdater.swf eller filen applicationupdater_ui.swf i programkatalogen (eller i en underkatalog). I HTML-filen som ska använda ramverket (i JavaScript-kod) lägger du sedan till en script -tagg som läser in filen:

<script src="applicationUpdater.swf" type="application/x-shockwave-flash"/>

Du kan också använda den här script -taggen för att läsa in filen applicationupdater_ui.swf:

<script src="applicationupdater_ui.swf" type="application/x-shockwave-flash"/>

API:et som definieras i dessa två filer beskrivs närmare i resten av det här dokumentet.