Konfigurera Flex-utvecklingsmiljön

SWC-filerna i katalogen frameworks/libs/air för AIR 2 SDK används för att definiera klasser som kan användas vid Flex- och Flash-utveckling.

Om du vill använda uppdateringsramverket vid kompilering med Flex SDK inkluderar du filen ApplicationUpdater.swc eller filen ApplicationUpdater_UI.swc i anropet till amxmlc-kompilatorn. I följande exempel läser kompilatorn in filen ApplicationUpdater.swc i underkatalogen lib i Flex SDK-katalogen:

amxmlc -library-path+=lib/ApplicationUpdater.swc  -- myApp.mxml

I följande exempel läser kompilatorn in filen ApplicationUpdater_UI.swc i underkatalogen lib i katalogen Flex SDK:

amxmlc -library-path+=lib/ApplicationUpdater_UI.swc  -- myApp.mxml

Om du använder Flash Builder lägger du till SWC-filen på fliken Library Path under inställningarna för Flex Build Path i dialogrutan Properties.

Kopiera SWC-filerna till den katalog som du ska referera till i amxmlc-kompilatorn (med hjälp av Flex SDK) eller Flash Builder.