Ta bort Adobe AIR

När du har installerat runtime-modulen kan du ta bort dem med följande procedurer.

Ta bort runtime-modulen på en dator med Windows

1. Gå till Start-menyn, välj Inställningar > Kontrollpanelen.

2. Öppna Program, Program och funktioner eller Lägg till eller ta bort program på Kontrollpanelen (beroende på vilken version av Windows du har).

3. Välj “Adobe AIR” för att ta bort runtime-modulen.

4. Klicka på knappen Ändra/ta bort.

Ta bort runtime-modulen på en dator med Mac

• Dubbelklicka på “Avinstallationsprogram för Adobe AIR” som finns i mappen /Program/Verktygsprogram.

Ta bort runtime-modulen på en dator med Linux

Gör något av följande:

• Välj kommandot "Avinstallera Adobe AIR" på programmenyn.

• Kör binärfilen för AIR-installationen med alternativet -uninstall .

• Ta bort AIR-paketen ( adobeair och adobecerts ) med pakethanteraren.

Ta bort miljön från en Android-enhet

1. Öppna programmet med inställningar på enheten.

2. Knacka på Adobe AIR under Applications > Manage Applications.

3. Knacka på knappen Uninstall.

Du kan också använda ADT-kommandot -uninstallRuntime . Läs mer i ADT-kommandot uninstallRuntime .

Ta bort en paketerad miljö

Om du vill ta bort en låst paketerad miljö måste du ta bort programmet som den är installerat med. Observera att låsta miljöer endast används för att köra installationsprogrammet.