Installera och köra AIR-exempelprogram

Användaren måste ha administratörsbehörighet för datorn för att kunna installera eller uppdatera ett AIR-program.

Det finns exempelprogram som visar funktionerna i AIR. Följ anvisningarna nedan om du vill installera dem:

1. Hämta och kör AIR-exempelprogrammen . Både de kompilerade programmen och källkoden är tillgängliga.

2. Om du vill hämta och köra ett exempelprogram klickar du på knappen Installera nu för exempelprogrammet. Du uppmanas att installera och köra programmet.

3. Om du väljer att hämta exempelprogrammen och köra dem senare väljer du hämtningslänkarna. Du kan köra AIR-programmen när som helst.

• I Windows: Dubbelklicka på programikonen på skrivbordet eller välj programmet från Start-menyn.

• I Mac OS: Dubbelklicka på programikonen som är installerad i programmappen i användarkatalogen (t.ex. i Macintosh HD/Users/JoeUser/Applications/).

Obs! Läs igenom AIR Release Notes och se om det finns några uppdateringar för de här anvisningarna. Du hittar dem här: http://www.adobe.com/go/learn_air_relnotes_se .