Adobe AIR-uppdateringar

Adobe uppdaterar Adobe AIR regelbundet med nya funktioner eller åtgärder för att lösa smärre problem. Funktionen för automatiska meddelanden och uppdateringar används för att meddela användare när en Adobe AIR-uppdatering är tillgänglig.

Adobe AIR-uppdateringarna är en garanti för att Adobe AIR fungerar som det är tänkt, och de innehåller ofta viktiga säkerhetsändringar. Adobe rekommenderar att du uppdaterar till den senaste versionen av Adobe AIR när en ny version finns tillgänglig. Detta är speciellt viktigt när det kommer en uppdatering som avser säkerhet.

Standard är att när AIR-programmet startas så sker automatiskt en kontroll om det finns några tillgängliga uppdateringar. Den här kontrollen görs om det gått mer än två veckor sedan den senaste uppdateringskontrollen. Om det finns en uppdatering kommer den att laddas ner i bakgrunden.

Du kan inaktivera den automatiska uppdateringen genom att använda AIR SettingsManager-programmet. Du kan hämta AIR SettingsManager-programmet på http://airdownload.adobe.com/air/applications/SettingsManager/SettingsManager.air .

Den normala installationsprocessen för Adobe AIR innebär att en anslutning till http://airinstall.adobe.com görs för att skicka basinformation om installationsmijön, till exempel om operativsystemet och språket. Denna information skickas bara en gång per installation och den används av Adobe för att bekräfta att installationen lyckades. Inga personidentifierande uppgifter samlas in eller överförs.

Uppdatera låsta miljöer

Om du distribuerar programmet med ett låst miljöpaket, kommer det låsta miljöpaketet inte att uppdateras automatiskt. För att skydda dina användare måste du kontrollera de uppdateringar som publiceras av Adobe och uppdatera ditt program med nya miljöversioner när en relevant säkerhetförändring publiceras.