Deelnemers uitnodigen en toegang verlenen of weigeren

In de vergaderruimte kunnen gastheren andere personen uitnodigen voor deelname aan een vergadering. Een gastheer kan de toegang tot een vergadering blokkeren, en kan aanvragen voor deelname aan een geblokkeerde vergadering toestaan of weigeren.

Deelnemers uitnodigen wanneer de vergadering al is begonnen

Gastheren kunnen personen uitnodigen voor een vergadering vanuit de Adobe Connect-vergaderruimte.

1. Selecteer Vergadering > Toegang beheren > Deelnemers uitnodigen in de menubalk.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit in het dialoogvenster Deelnemers uitnodigen:
    • Klik op de knop E-mailbericht schrijven om uw standaard-e-mailprogramma te openen en de deelnemers een automatisch gegenereerd e-mailbericht met de URL van de vergadering te sturen.

• Kopieer de URL van de vergadering van het dialoogvenster Deelnemers uitnodigen naar een e-mail- of expresbericht en stuur het bericht naar de deelnemers. Ga terug naar de vergaderruimte en klik op Annuleren om het dialoogvenster te sluiten.

Binnenkomende deelnemers blokkeren

1. Selecteer Vergadering > Toegang beheren > Binnenkomende deelnemers blokkeren in de menubalk.
  2. Als u wilt toestaan dat deelnemers toegang tot de vergadering kunnen aanvragen, selecteert u Binnenkomende deelnemers kunnen om toegang vragen.
  3. (Optioneel) Bewerk het bericht voor nieuwe aanwezigen in het tekstvak. Kies Bericht opslaan om het bericht voor toekomstig gebruik op te slaan.

Gasten zonder geregistreerde Adobe Connect-accounts blokkeren

Selecteer Vergadering > Toegang beheren > Toegang voor gasten blokkeren in de menubalk.