Een lijst met deelnemers weergeven en wijzigen

Als u beheerdersmachtigingen hebt voor een vergadering, kunt u van elke vergaderruimte een lijst met alle uitgenodigde deelnemers weergeven. Als deze vergadering echter als een gebeurtenis wordt gepresenteerd, moet u de deelnemers op het tabblad Gebeurtenisbeheer weergeven en beheren. Zie Adobe Connect Events voor meer informatie.

Als u een beheerder bent, of als u beheerdersrechten voor deze vergaderingmap hebt, kunt u deelnemers toevoegen of verwijderen en de machtigingsinstelling van deelnemers wijzigen (gastheer, presentator of deelnemer).

Verwijderde aanwezigen ontvangen geen meldingen en kunnen de vergadering niet betreden, tenzij de toegang voor de vergadering wordt ingesteld op iedereen die over de URL van de vergadering beschikt.

Een lijst met deelnemers aan de vergadering weergeven

1. Klik op het tabblad Vergaderingen boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Blader zo nodig naar de map die de vergadering bevat.
  3. Klik in de lijst op de naam van de vergadering.
  4. Klik op de navigatiebalk van de pagina Informatie over vergadering op de koppeling Deelnemers bewerken.

Deelnemers aan de vergadering toevoegen

1. Klik op het tabblad Vergaderingen boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Blader zo nodig naar de map die de vergadering bevat.
  3. Klik in de lijst op de naam van de vergadering.
  4. Klik op de navigatiebalk van de pagina Informatie over vergadering op de koppeling Deelnemers bewerken.
  5. Voer een van de volgende handelingen uit in de lijst Beschikbare gebruikers en groepen om gebruikers of groepen te selecteren:
    • Houd Control (Windows) of Command (Macintosh) of Shift ingedrukt terwijl u klikt om meerdere gebruikers of groepen te selecteren.

• Als u een groep wilt uitvouwen om aparte leden te selecteren, dubbelklikt u op de groepsnaam. Nadat u de namen hebt geselecteerd, dubbelklikt u in de lijst op Eén niveau omhoog om de oorspronkelijke lijst te herstellen.

• Als u naar een naam in de lijst zoekt, klikt u op Zoeken onder in het venster, typt u de naam die u in de lijst wilt weergeven en selecteert u deze.

6. Klik op Toevoegen.
  7. Voor elke nieuwe gebruiker of groep die u toevoegt, kiest u het relevante machtigingstype (deelnemer, gastheer, presentator of afgewezen) in het menu Gebruikersrol instellen onder aan de lijst Huidige deelnemers.

Deelnemers uit de vergadering verwijderen

1. Klik op het tabblad Vergaderingen boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Blader zo nodig naar de map die de vergadering bevat.
  3. Klik in de lijst op de naam van de vergadering.
  4. Klik op de navigatiebalk van de pagina Informatie over vergadering op de koppeling Deelnemers bewerken.
  5. Voer in de lijst Huidige deelnemers een van de volgende handelingen uit om gebruikers of groepen te selecteren:
    • Houd Control (Windows) of Command (Macintosh) of Shift ingedrukt terwijl u klikt om meerdere gebruikers of groepen te selecteren.

• Als u naar een naam in de lijst zoekt, klikt u op Zoeken onder in het venster, typt u de naam die u in de lijst wilt weergeven en selecteert u deze.

6. Klik op Verwijderen.

De vergaderingmachtigingen van een deelnemer wijzigen

1. Klik op het tabblad Vergaderingen boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Blader zo nodig naar de map die de vergadering bevat.
  3. Klik in de lijst op de naam van de vergadering.
  4. Klik op de navigatiebalk van de pagina Informatie over vergadering op de koppeling Deelnemers bewerken.
  5. Voer in de lijst Huidige deelnemers een van de volgende handelingen uit om de gebruikers of de groepen te selecteren waarvan u de vergaderingmachtigingen wilt wijzigen:
    • Houd Control (Windows) of Command (Macintosh) of Shift ingedrukt terwijl u klikt om meerdere gebruikers of groepen te selecteren.

• Als u naar een naam in de lijst zoekt, klikt u op Zoeken onder in het venster, typt u de naam die u in de lijst wilt weergeven en selecteert u deze.

6. Selecteer voor elke naam de nieuwe gebruikersrol (presentator, deelnemer, gastheer of afgewezen) in het menu Gebruikersrol instellen onder aan de lijst Huidige deelnemers.