Inhoud van vergaderingen weergeven en beheren

U kunt op ieder gewenst moment geüploade inhoud weergeven, de inhoud verplaatsen naar de inhoudsbibliotheek of de geüploade inhoud verwijderen.

Een lijst met geüploade inhoud weergeven

Als u beheerdersmachtigingen hebt voor een vergaderingmap, kunt u een lijst weergeven met alle inhoud die vanuit een vergaderruimte in die map naar de server is geüpload.

1. Klik op het tabblad Vergaderingen boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Blader zo nodig naar de map die de vergadering bevat.
  3. Klik in de lijst op de naam van de vergadering.
  4. Klik op de navigatiebalk van de pagina Informatie over vergadering op de koppeling Geüploade inhoud.
  5. Er wordt een lijst met alle geüploade inhoud weergegeven. U kunt nu de volgende handelingen uitvoeren:
    • Als u informatie over een specifiek onderdeel in de lijst wilt zien, klikt u op de naam van het onderdeel.

• Geüploade inhoud verplaatsen naar de inhoudsbibliotheek.

• Geüploade inhoud verwijderen.

• Als u wilt weten of de inhoud nog in de vergaderruimte wordt gebruikt, kijkt u in de kolom Met verwijzing. 'Ja' betekent dat de inhoud nog wordt gebruikt. Een lege kolom betekent dat de inhoud niet meer wordt gebruikt.

Geüploade inhoud verplaatsen naar de inhoudsbibliotheek

Als u geüploade inhoud wilt verplaatsen naar de inhoudsbibliotheek, moet u een beheerder of een gebruiker met machtigingen zijn om de specifieke vergaderingbibliotheekmap die deze vergadering bevat te kunnen beheren.

1. Klik op het tabblad Vergaderingen boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Blader zo nodig naar de map die de vergadering bevat.
  3. Klik in de lijst op de naam van de vergadering.
  4. Klik op de navigatiebalk van de pagina Informatie over vergadering op de koppeling Geüploade inhoud.
  5. Schakel de selectievakjes in naast de bestanden die u wilt verplaatsen.
  6. Klik op de navigatiebalk op de knop Verplaatsen naar map.
  7. Navigeer naar de maplocatie in de inhoudsbibliotheek waarnaar u het inhoudsbestand wilt verplaatsen door op de maptitels of op de knop Eén niveau omhoog te klikken.
  8. Klik op Verplaatsen.
  9. Klik op OK.

Geüploade inhoud verwijderen.

1. Klik op het tabblad Vergaderingen boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Blader zo nodig naar de map die de vergadering bevat.
  3. Klik in de lijst op de naam van de vergadering.
  4. Klik op de navigatiebalk van de pagina Informatie over vergadering op de koppeling Geüploade inhoud.
  5. Schakel de selectievakjes in naast de bestanden die u wilt verwijderen.
  6. Klik op Verwijderen.
  7. Klik op de bevestigingspagina op Verwijderen om de geselecteerde inhoud definitief te verwijderen.