Vergaderinggegevens bewerken

Als u een beheerder of een gebruiker met beheerdersmachtigingen voor deze vergaderingenmap bent, kunt u de vergaderingeigenschappen wijzigen op de pagina Informatie over vergadering.

Als u vergaderinggegevens wilt bewerken terwijl u zich in de vergaderruimte bevindt, kiest u Vergadering > Vergaderinginformatie beheren.
  1. Klik op het tabblad Vergaderingen boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Blader zo nodig naar de map die de vergadering bevat.
  3. Klik in de lijst op de naam van de vergadering.
  4. Klik op de navigatiebalk van de pagina Informatie over vergadering op de koppeling Gegevens bewerken.
  5. Bewerk de gewenste vergaderinformatie, zoals de begintijd of de duur.
  6. Klik op Opslaan.

Opties op de pagina Informatie bewerken

Naam
Een vereist veld dat wordt weergegeven in de vergaderingenlijst, de aanmeldingspagina van de vergadering en de rapporten.

Overzicht
Een beschrijving van de vergadering die wordt weergegeven op de pagina Informatie over vergadering en die standaard wordt opgenomen in de uitnodigingen voor vergadering. Het overzicht mag uit maximaal 1000 tekens bestaan.

Begintijd
De maand, de dag, het jaar en de tijd waarop de vergadering wordt gestart.
Opmerking: in sommige prijsmodellen van Adobe Connect worden de begindatums genegeerd en kunnen deelnemers vóór de ingestelde begindatum de vergaderingen betreden. Als u de begindatum van de vergadering wijzigt in een toekomstige datum, afhankelijk van het vergaderprijsmodel dat in uw organisatie wordt gebruikt, kunnen de deelnemers en de presentatoren mogelijk nog de vergaderruimte betreden nadat u de vergadering hebt gemaakt. Wanneer u bij een vergaderruimte bent aangemeld, kunt u tussen de vergaderingen deelnemers de toegang tot de ruimten ontzeggen.

Duur
De duur van de vergadering, uitgedrukt in uren en minuten.

Taal
De primaire taal die in de vergaderruimte wordt gebruikt.
Opmerking: als u een vergadering in een taal maakt en deze taal later wijzigt op de pagina Informatie bewerken, behouden de namen van de pods in de vergaderruimte de oorspronkelijke taal. Het is beter de taal in te stellen wanneer u een vergadering maakt en deze taal niet te wijzigen.

Toegang
Er zijn drie opties:
Alleen geregistreerde gebruikers hebben toegang tot de ruimte (toegang is geblokkeerd voor gasten)
Kies deze optie om geregistreerde gebruikers en deelnemers toegang tot de ruimte te verlenen als ze hun gebruikersnaam en wachtwoord opgeven. Gasten krijgen geen toegang.

Alleen geregistreerde gebruikers en geaccepteerde gasten hebben toegang tot de ruimte
Met deze optie is de vergaderruimte alleen toegankelijk voor personen die als geregistreerde gebruikers zijn uitgenodigd, en voor gasten die door de gastheer tot de vergaderruimte worden toegelaten.

Geregistreerde gebruikers moeten hun gebruikersnaam en wachtwoord opgeven om de vergaderruimte te betreden. Geaccepteerde gasten worden door de gastheer tot de ruimte toegelaten. In Adobe Connect kan voor elke geregistreerde gebruiker van de vergadering een apart presentierapport worden gegenereerd. Geaccepteerde gasten worden in vergaderingrapporten toegevoegd aan het totale aantal deelnemers van de vergadering, maar voor deze deelnemers is geen apart presentierapport beschikbaar.

Opmerking: voor sommige Adobe Connect-accounts krijgen deelnemers alleen toegang als een gastheer aanwezig is.

Gebruikers moeten een wachtwoord voor de ruimte invoeren
Specificeer een alfanumerieke code als u de veiligheid van de vergadering wilt vergroten.

Iedereen met de URL voor de vergadering heeft toegang tot de ruimte
Iedereen die de URL van de vergadering ontvangt. Klik op E-mailuitnodigingen verzenden om een e-mailuitnodiging in uw eigen e-mailprogramma te maken. Het nieuwe bericht bevat een reeds ingevuld onderwerp (Connect-uitnodiging) en een reeds ingevuld bericht (met de datum, de tijd, de duur, de plaats en het overzicht van de vergadering) dat u kunt bewerken.

Kostenplaats
Bepaalt hoe de kosten per minuut van een vergaderruimte moeten worden toegewezen. Kies een optie in het menu en factureer kosten aan individuele gebruikers, uw kostenplaats of een bepaalde kostenplaats.

Instellingen audioconferentie
Desgewenst kunt u geen audio toevoegen aan de vergadering of een van de volgende opties voor audioconferenties instellen.
Deze audioconferentie opnemen bij deze vergadering
Audioprofielen met vooraf geconfigureerde instellingen voor audioconferenties. Selecteer een profiel om aan de vergadering te koppelen. Adobe Connect gebruikt het profiel om verbinding te maken met de vergaderruimte en de audioconferentie voor u te starten.

Neem andere audioconferenties op in deze vergadering
Telefoonnummers en andere instellingen voor het inbellen op een audioconferentie wanneer er geen kiesvolgorde is geconfigureerd voor de audioprovider. De instellingen worden alleen weergegeven, in bijvoorbeeld de uitnodiging voor de vergadering en de vergaderruimte. U moet over een account bij de provider beschikken.

Opmerking: Als u geen instellingen voor audioconferenties hebt toegevoegd bij het maken van de vergadering, kunt u deze tijdens de vergadering toevoegen. Vraag alle gebruikers om zich af te melden bij de vergadering terwijl u conferentie-instellingen toevoegt en zich vervolgens weer aan te melden.

Informatie bijwerken voor alle onderdelen die aan dit onderdeel zijn gekoppeld
Schakel dit selectievakje in om alle onderdelen die gekoppeld zijn aan de vergadering bij te werken met de gewijzigde vergaderinggegevens.