Vergaderingsminuten toewijzen aan kostenplaatsen

U kunt iedere gebruiker die u importeert naar Adobe Connect koppelen aan een kostenplaats. Als gebruikers zijn gekoppeld aan kostenplaatsen, kunt u kostenplaatsrapporten inschakelen om te bepalen in hoeverre iedere kostenplaats gebruikmaakt van Adobe Connect.

U kunt gebruikers eenvoudig koppelen aan kostenplaatsen door gebruikers te importeren in een CSV-bestand of te synchroniseren met een LDAP-directoryservice. Als u deze twee methoden niet gebruikt, kunt u een gebruiker ook handmatig koppelen aan een kostenplaats.

Als kostenplaatsrapportage is uitgeschakeld, worden vergaderingen niet bijgehouden voor rapportagedoeleinden. Als gebruikers niet aan kostenplaatsen worden toegewezen en vergaderingen per aanwezige worden gefactureerd, houdt Connect geen gegevens bij voor deze gebruikers.

Gebruikers handmatig koppelen aan kostenplaatsen

1. Meld u aan bij Connect Central.
  2. Klik op het tabblad Beheer en klik op Gebruikers en groepen.
  3. Selecteer een gebruiker in de lijst en klik op Informatie.
  4. Klik op Informatie bewerken.
  5. Klik op de knop Kiezen naast het vak Kostenplaats.
  6. Selecteer een kostenplaats in de lijst. Als de kostenplaats niet in de lijst wordt vermeld, klikt u op het plusteken om de kostenplaats toe te voegen.
  7. Klik op Opslaan.

Kostenplaatsrapportage inschakelen

1. Meld u aan bij Connect Central.
  2. Klik op het tabblad Beheer.
  3. Klik eerst op Gebruikers en groepen en vervolgens op Kostenplaatsen.
  4. Kies een keuzerondje om te bepalen hoe de minuten worden toegewezen.

Als u Iedere gastheer van een vergadering bepaalt zelf hoe minuten worden toegewezen kiest, kan de gastheer tijdens het maken van een vergadering een optie selecteren in het pop-upmenu Kostenplaats.

5. Klik op Kostenplaatsen beheren om kostenplaatsen te zoeken, toe te voegen, te verwijderen of te bewerken.
  6. Klik op Opslaan.

Kostenplaatsrapportage uitschakelen

1. Meld u aan bij Connect Central.
  2. Klik op het tabblad Beheer.
  3. Klik eerst op Gebruikers en groepen en vervolgens op Kostenplaatsen.
  4. Schakel Kostenplaatsrapportage inschakelen uit.
  5. Klik op Opslaan.