De branding van een account aanpassen

Wanneer uw organisatie de aanpassingsfuncties heeft aangeschaft, is vindt u op het tabblad Beheer de actieve koppeling Aanpassing. Met de aanpassingsfuncties kunt u de weergave van Adobe Connect aanpassen en daarmee afstellen op de branding van uw onderneming.

Als u de resultaten van de aanpassing wilt bekijken, meldt u zich af en vervolgens weer aan bij Connect Central en vernieuwt u de browser.

De gebruikersinterface van Connect Central aanpassen

Met de koppeling Banner aanpassen kunt u de volgende elementen van de gebruikersinterface van Connect Central aanpassen:

• Achtergrondkleur.

• Tekstkleur van bovenste koppelingen (voor de koppelingen Mijn profiel, Help en Afmelden in de rechterbovenhoek).

• Navigatietekstkleur (voor de koppelingen onder de tabbladbalk).

• Selectiemarkeringskleur.

• Tabelkopkleur (voor de balken waarmee paginatitels of kolommen op pagina's met lijsten worden aangegeven).

• Bannerlogo, de afbeelding die in de linkerbovenhoek van Connect Central wordt weergegeven. De afbeelding moet een JPEG-, PNG-, GIF- of BMP-bestand zijn en moet een grootte hebben van 360 x 50 pixels.

Afbeelding op volledige grootte weergeven
    Bannerinstellingen aanpassen
    A.
    Bannerlogo

B.
    Navigatietekst

C.
    Selectiemarkering

D.
    Tabelkop

1. Klik op het tabblad Beheer.
  2. Klik op Aanpassing.
  3. Klik in de lijst rechts van het kleurenraster op het element waarvan u de kleur wilt aanpassen.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Klik op een kleur in het raster.

• Typ een kleurcode, bijvoorbeeld #33CC66, in het tekstvak.

5. U kunt de vorige instelling van het kleurstaal herstellen door te klikken op Wissen. Als u alle kleuren en het bannerlogo weer wilt instellen op de standaardinstellingen, klikt u op Opnieuw instellen op Standaard.
  6. Als u een bannerlogo wilt selecteren, klikt u op de knop Bladeren onder Bannerlogo en bladert u naar de gewenste afbeelding voor het logo (JPEG-, PNG-, GIF- of BMP-bestand). Wanneer u geen logo selecteert, wordt in de banner het logo van Adobe Connect weergegeven.
  7. Klik op Toepassen om de wijzigingen op te slaan.

De wijzigingen worden na vijf tot tien seconden weergegeven; u kunt de pagina desgewenst ook vernieuwen.

Opmerking: Nadat u een bannerlogo hebt geselecteerd, wordt het logo weergegeven in het voorvertoningsgebied. Wanneer u op Toepassen klikt om uw wijzigingen op te slaan, wordt in het voorvertoningsgebied voor de banner soms de oude banner weergegeven. Gebruikers kunnen het nieuwe bannerlogo echter wel zien. U kunt de juiste banner zien door u af en weer aan te melden bij Connect Central en de browser te vernieuwen.

De aanmeldingspagina aanpassen

Met de koppeling Aanmelding aanpassen kunt u de aanmeldingspagina aanpassen. U kunt elk van de volgende eigenschappen aanpassen:

• De kleur van de vergaderingstitel

• De kleur van de aanmeldingstekst

• De achtergrondkleur (kleur van het aanmeldingsgebied)

• De afbeelding van het hoofdlogo (de afbeelding moet een grootte hebben van 410 x 310 pixels en moet een JPEG-, PNG-, GIF- of BMP-bestand zijn)

Afbeelding op volledige grootte weergeven
    Aanmeldingsinstellingen aanpassen
    A.
    Hoofdlogo

B.
    Vergaderingstitel

C.
    Aanmeldingstekst

D.
    Achtergrond

1. Klik op het tabblad Beheer.
  2. Klik op Aanpassing.
  3. Klik op Aanmelding aanpassen
  4. Klik in de lijst rechts van het kleurenraster op het element waarvan u de kleur wilt aanpassen.
  5. Klik op een kleur in het raster.
  6. U kunt de vorige instelling van de kleurstaal herstellen door op Wissen te klikken. Als u de oorspronkelijke instelling wilt herstellen, klikt u op Opnieuw instellen op Standaard
  7. Als u een hoofdlogo wilt selecteren, klikt u Bladeren onder Hoofdlogo en bladert u naar de gewenste afbeelding voor het logo (JPEG-, PNG-, GIF- of BMP-bestand). Wanneer u geen logo selecteert, wordt het logo van Adobe Connect gebruikt als hoofdlogo.
  8. Klik op Toepassen om de wijzigingen op te slaan.

De wijzigingen worden na vijf tot tien seconden weergegeven; u kunt de pagina desgewenst ook vernieuwen.

Opmerking: Nadat u een logo hebt geselecteerd, wordt het logo weergegeven in het voorvertoningsgebied. Wanneer u op Toepassen klikt om uw wijzigingen op te slaan, wordt in het voorvertoningsgebied voor het logo soms het oude logo weergegeven. Gebruikers kunnen het nieuwe logo echter wel zien. U kunt het juiste logo zien door u af en weer aan te melden bij Connect Central en de browser te vernieuwen.

De weergave van Connect-vergaderingen aanpassen

Met de optie Vergadering aanpassen kunt u de weergave van Connect-vergaderingen aanpassen. De instellingen die u hier toepast, gelden voor alle vergaderingen die worden gemaakt in uw account. (Deze instellingen hebben echter geen gevolgen voor de schermindeling van vergaderingen.)

1. Klik op het tabblad Beheer.
  2. Klik op Aanpassing.
  3. Klik op Vergadering aanpassen.
  4. Klik in de lijst rechts van het kleurenraster op een van de volgende items:
    • Markeringskleur menu

• Focuskleur van knoppen (de kleurcontour van een knop wanneer u de aanwijzer over de knop beweegt)

• Achtergrondkleur

• Kleur van toepassingsbalk (de kleur van de bovenste toepassingsbalk)

• Tekst van toepassingsbalk (de kleur van menutekst)

5. Klik op een kleur in het raster.
  6. U kunt de vorige instelling van de kleurstaal herstellen door op Wissen te klikken. Als u de oorspronkelijke instelling wilt herstellen, klikt u op Opnieuw instellen op Standaard
  7. Als u een vergaderingslogo wilt selecteren, klikt u op Bladeren en kiest u een JPEG-, PNG-, GIF- of BMP-bestand met een grootte van 50 x 31 pixels (andere grootten worden aangepast). Wanneer u geen logo selecteert, wordt het logo van Adobe Connect gebruikt.
  8. Als u het logo wilt koppelen aan een website, voert u in het vak URL van logo een pad in.
  9. Klik op Toepassen om de wijzigingen op te slaan.

De wijzigingen worden na vijf tot tien seconden weergegeven; u kunt de pagina desgewenst ook vernieuwen.