Informatie over accountverbruik weergeven

1. Meld u aan bij Connect Central en klik op het tabblad Beheer.
  2. Klik op Beheerdashboard om een grafische weergave van uw quotumgebruik in het gehele systeem te zien.
  3. Houd de muisaanwijzer boven een van de staven om precies het hoogste cijfer voor de desbetreffende staaf af te lezen.

De grijze balk geeft het actuele verbruik aan en de donkergroene balk geeft uw limiet aan.

4. Klik op een van de balken in een groepsquotagrafiek om een pagina met groepsinformatie weer te geven.

De pagina met groepsinformatie bevat de naam en een beschrijving van de groep. Klik op de knop Groepsleden weergeven om de actieve leden weer te geven en nieuwe leden toe te voegen.