Meerdere productmeldingen configureren

Om gebruikers op de hoogte te brengen van regelmatige updates, moeten beheerders tegelijkertijd meerdere meldingen over systeemonderhoud en productmeldingen op basis van account verzenden. Een beheerder wil bijvoorbeeld naar alle gebruikers een melding over een probleemoplossing verzenden naast de regelmatige upgrademeldingen voor Connect op basis van account.

Gebruikersaccounts zijn gewoonlijk vooraf geconfigureerd voor de ontvangst van onderhoudsmeldingen. Maar u kunt bepaalde gebruikersaccounts ook configureren voor de ontvangst van productmeldingen.

Ga als volgt te werk:

1. Kies Beheer > Account > Meldingen.
  2. Selecteer onder Instellingen voor productkennisgeving de begin- en einddatum voor de meldingen.
  3. Typ het meldingsbericht in het berichtvenster en klik op Opslaan. Wanneer de gebruiker een vergadering opent, wordt de productmelding weergegeven in de pod met meldingen.

U kunt een gebruikersaccount configureren voor de ontvangst van maximaal drie meldingen tegelijk. Gewoonlijk verzendt u twee onderhoudsmeldingen en een enkele productmelding. Als het nodig is, kunt u een bepaalde gebruikersaccount echter configureren voor de ontvangst van drie onderhoudsmeldingen. Onderhoudsmeldingen hebben een hogere prioriteit dan productmeldingen. Onderhoudsmeldingen worden daarom bovenaan in de pod met meldingen weergegeven. De gebruiker kan een melding sluiten nadat hij of zij deze heeft bekeken. De melding wordt opnieuw in de pod met meldingen weergegeven wanneer de gebruiker de vergadering opnieuw opent. De gebruiker kan ook de optie Dit bericht niet weer weergeven kiezen om te voorkomen dat de melding opnieuw verschijnt als hij of zij de vergadering opnieuw opent.