Uitnodigingen verzenden voor een bestaande vergadering

U kunt uitnodigingen verzenden voor een vergadering die reeds is gemaakt als u de gastheer van de vergadering of een beheerder bent, of als u beheerdersmachtigingen voor deze vergaderingmap hebt.

Een vergaderinguitnodiging is een e-mailuitnodiging waarin de deelnemers op de hoogte worden gesteld van de datum, de tijd, de duur, het overzicht, de URL en de audioconferentie-informatie. U kunt ook een Microsoft Outlook-agendagebeurtenis toevoegen aan het e-mailbericht. Op deze manier kunnen de deelnemers de vergadering toevoegen aan hun Outlook-agenda.

De manier waarop de uitnodigingen worden verzonden, is afhankelijk van het type vergadering.

Geregistreerde gasten
Als uw vergadering alleen voor geregistreerde gebruikers is bedoeld, maakt u in Adobe Connect Central een aangepast e-mailbericht. U kunt de e-mailuitnodiging verzenden aan alle gastheren, deelnemers en presentatoren, alleen aan presentatoren of alleen aan deelnemers. U kunt het onderwerp en de berichttekst bewerken.

Iedereen
Als de vergadering is geopend voor iedereen die een vergadering-URL ontvangt, klikt u op Uitnodigingen per e-mail verzenden om een e-mailuitnodiging in uw eigen e-mailprogramma te maken. Het nieuwe bericht bevat een onderwerp (de naam van de vergadering) en een bericht (met de datum, de tijd, de duur, de URL en het overzicht van de vergadering) die u kunt bewerken.

Uitnodigingen alleen aan geregistreerde gasten verzenden

1. Klik op het tabblad Vergaderingen boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Blader zo nodig naar de map die de vergadering bevat.
  3. Klik in de lijst op de naam van de vergadering.
  4. Klik op de navigatiebalk van de pagina Informatie over vergadering op de koppeling Uitnodigingen.
  5. Kies in het menu Aan de groep die u wilt uitnodigen: Alle gastheren, presentatoren en deelnemers, Alleen gastheren, Alleen presentatoren of Alleen deelnemers.
  6. Bewerk indien nodig het onderwerp en de berichttekst.
  7. Als u een Outlook-agendagebeurtenis wilt toevoegen aan de e-mail, schakelt u het selectievakje in naast Microsoft Outlook-agendagebeurtenis (iCal) toevoegen aan e-mailbericht. Schakel anders het selectievakje uit.
  8. Klik op Verzenden.

Uitnodigingen verzenden voor een onbeperkte vergadering

1. Klik op het tabblad Vergaderingen boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Blader zo nodig naar de map die de vergadering bevat.
  3. Klik in de lijst op de naam van de vergadering.
  4. Klik op de navigatiebalk van de pagina Informatie over vergadering op de koppeling Uitnodigingen.
  5. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Klik op Uitnodigingen per e-mail verzenden om automatisch een nieuw, blanco bericht weer te geven in uw e-mailprogramma.

• Maak handmatig een nieuw e-mailbericht en kopieer en plak vervolgens de URL (die in de vergaderingdetails wordt weergegeven) van de vergadering in het bericht.

6. Typ de e-mailadressen van de deelnemers of voeg de adressen vanuit uw adresboek toe.
  7. Bewerk of typ indien nodig het e-mailonderwerp en het bericht.
  8. Verzend de e-mailuitnodiging.