Gegevens van vergaderingen weergeven

Gegevens van vergaderingen weergeven met het dashboard

Het vergaderingdashboard geeft een grafische voorstelling van de statistische gegevens van uw vergaderingen. Als u het dashboard wilt weergeven, klikt u achtereenvolgens op het tabblad Start, op Vergaderingen en op Vergaderingdashboard. De gegevens, die betrekking hebben op alle vergaderingen die u hebt gemaakt, staan in drie staafdiagrammen. Als u op een van deze diagrammen klikt, wordt het overzichtsrapport van de vergadering geopend.

Meest actieve vergaderingen in de afgelopen 30 dagen
Deze waarde wordt bepaald door het aantal sessies.

Vergaderingen met het grootste aantal deelnemers in de afgelopen 30 dagen
Wordt bepaald op basis van het aantal deelnemers. Met deze functie worden alleen de geregistreerde deelnemers geteld. Gastdeelnemers zijn niet inbegrepen in de telling. Echter, de gastdeelnemers worden vermeld in de gegevens in het overzichtsrapport van elke vergadering.

Meest bekeken opnamen in de afgelopen 30 dagen
Wordt bepaald op basis van het aantal weergaven (dat wil zeggen het aantal keren dat een gearchiveerde vergadering is bekeken).

Het staafdiagram wordt weergegeven op het tabblad Vergaderingen van Adobe Connect Central. Klik op Afdrukbare versie om het dashboard te exporteren naar een browservenster, zodat u het kunt afdrukken.

Vergaderingsrapporten

Met de functie Rapporten in Adobe Connect Central kunt u rapporten maken die u een bepaalde vergadering vanuit verschillende perspectieven laten zien. Als u deze functie wilt gebruiken, navigeert u naar de pagina Informatie over vergadering van een afzonderlijke vergadering en klikt u op de koppeling Rapporten. U ziet dan koppelingen waarin u de volgende informatie over de vergadering kunt definiëren:
Overzicht
Het eerste rapporttype dat wordt weergegeven wanneer u het onderdeel Rapporten opent. In het overzicht ziet u een samenvatting van de vergaderinggegevens, zoals de naam, de URL voor weergave, unieke sessies (één exemplaar waarbij een bepaalde gebruiker de vergadering heeft betreden en verlaten), het laatste tijdstip waarop een deelnemer de vergaderruimte heeft betreden (Meest recente sessie), het aantal uitgenodigde personen, het aantal deelnemers en het grootste aantal personen dat zich op een bepaald ogenblik in de ruimte bevond (Piekgebruikers).

Op aanwezigen
Vermeldt de naam en het e-mailadres van elke deelnemer aan de vergadering, plus de tijd waarop zij de vergadering hebben betreden en verlaten.

Op sessies
Vermeldt de begin- en eindtijd van elke sessie, het sessienummer en het aantal deelnemers. Wanneer u op het sessienummer klikt, wordt de deelnemerlijst van deze sessie weergegeven en ziet u de deelnemernaam, de toegangstijd en de vertrektijd van elke deelnemer.

Op vragen
Vermeldt elke opiniepeiling op sessienummer, nummer en vraag. Selecteer een weergave door op een van de volgende opties onder de kolom Rapport te klikken:
Antwoorddistributie weergeven
Hiermee wordt een cirkeldiagram weergegeven waarin elk antwoord met een unieke kleur wordt aangegeven.

Antwoorden van gebruikers weergeven
Hiermee wordt een antwoordsleutel weergegeven met elk antwoord voor deze opiniepeiling en het bijbehorende antwoordnummer. Deze nummers zijn aan het cirkeldiagram gekoppeld. Met deze optie wordt tevens een lijst met alle deelnemers weergegeven die de opiniepeiling hebben beantwoord en het nummer van het antwoord dat zij hebben geselecteerd (als er meerdere antwoorden voor een vraag waren toegestaan, worden alle antwoorden van de gebruiker weergegeven).