Uitnodigingen voor seminars verzenden

U kunt uitnodigingen verzenden tijdens het maken van het seminar, maar u kunt de uitnodigingen ook op een later tijdstip maken en verzenden.

Nadat een seminar is begonnen, kunt u contact opnemen met genodigden door ze rechtstreeks vanuit het seminar een e-mail of een instant message te sturen. Zie “Contact opnemen met genodigden van een vergadering” in Deelnemers uitnodigen en toegang verlenen of weigeren .

1. Selecteer Uitnodigingen op de pagina Informatie over seminar.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als uw seminar alleen voor geregistreerde gebruikers of voor geregistreerde gebruikers en gasten is bedoeld, selecteert u een categorie genodigden in het pop-upmenu Aan, bewerkt u het onderwerp en de berichttekst naar wens en voegt u desgewenst een Outlook-agendagebeurtenis toe aan de e-mail.

• Als uw seminar toegankelijk is voor iedereen met de URL voor het seminar, klikt u op Uitnodigingen per e-mail verzenden verzenden, typt u de e-mailadressen in het tekstvak Aan en bewerkt u desgewenst het onderwerp en de berichttekst.

3. Klik op Verzenden.
Opmerking: het systeem kan een individueel aanwezigheidsrapport genereren voor geregistreerde gebruikers. Geaccepteerde gasten zijn vertegenwoordigd in het totale aantal aanwezigen, maar er is geen individueel aanwezigheidsrapport beschikbaar voor geaccepteerde gasten.