Seminargegevens weergeven

Als u een bestaand seminar wilt wijzigen of weergeven, dient u over de volgende twee typen machtigingen te beschikken:

Machtigingen voor bestandsbeheer
U dient over beheerdersmachtigingen voor de seminarmap of het seminarbestand te beschikken, want als u wijzigingen aanbrengt in een seminar dat u hebt gemaakt, wijzigt u in feite het bestand of de map in de seminarbibliotheek.

Machtigingen voor aanwezigheid
U moet de gastheer van het seminar zijn, want u wijzigt ook de parameters van het seminar zelf.

Een seminarprofiel weergeven

1. Klik op het tabblad Seminarruimten boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Navigeer naar de map met het seminar en selecteer de naam van het seminar.

Een lijst met deelnemers aan een seminar weergeven

Als u over beheermachtigingen voor een seminar beschikt, kunt u een lijst weergeven met alle genodigde deelnemers voor iedere seminarruimte.

Opmerking: als dit seminar wordt weergegeven als een gebeurtenis, moet u de informatie weergeven op het tabblad Gebeurtenisbeheer. Zie Adobe Connect Events voor meer informatie.
  1. Klik op het tabblad Seminarruimten boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Navigeer naar de map met het seminar en selecteer de naam van het seminar.
  3. Klik op de koppeling Deelnemers bewerken.

Een lijst weergeven met inhoud die is geüpload van een seminar

Als u over beheermachtigingen beschikt voor een seminarmap, kunt u een lijst weergeven met alle inhoud die naar de server is geüpload vanuit een seminarruimte in die map.

1. Klik op het tabblad Seminarruimten boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Navigeer naar de map met het seminar en selecteer de naam van het seminar.
  3. Klik op de koppeling Geüploade inhoud. Er wordt een lijst weergegeven met geüploade inhoud.
  4. Klik op de naam van een vermelding in de lijst om meer informatie over het desbetreffende element weer te geven.
  5. Als u de titel of het overzicht van deze geüploade inhoud wilt weergeven, klikt u op Bewerken, brengt u de gewenste wijzigingen aan op de pagina Bewerken en klikt u op Opslaan.
  6. Als u wilt terugkeren naar de lijst met geüploade inhoud, klikt u op Terug naar Geüploade inhoud.

Een lijst met opnamen van een seminar weergeven

Het is mogelijk een lijst weer te geven met alle seminars die zijn opgenomen.

1. Klik op het tabblad Seminarruimten boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Navigeer naar de map met het seminar en selecteer de naam van het seminar.
  3. Klik op de koppeling Opnamen.
  4. Klik op de naam van een element in de lijst om meer informatie over het element weer te geven.
  5. Als u de titel of het overzicht van een specifieke opname wilt wijzigen, klikt u op Bewerken, brengt u wijzigingen aan op de pagina Bewerken en klikt u op Opslaan.

Licentie-informatie over seminarmappen weergeven

Het is mogelijk informatie weer te geven over het aantal seminarlicenties dat uw bedrijf heeft aangeschaft. Deze informatie kan nuttig zijn tijdens het plannen van het aantal personen dat u wilt uitnodigen voor een seminar.

1. Klik op het tabblad Seminarruimten boven aan de startpagina van Adobe Connect Central.
  2. Navigeer naar de seminarmap.
  3. Klik op Informatie over licentie.
    Opmerking: als u een seminar maakt in een seminarlicentiemap met een begindatum die in de toekomst ligt, kan niemand de seminarruimte betreden.