Een studieprogrammarapport weergeven op gebruikers

U kunt algemene rapportgegevens weergeven over de personen die zijn ingeschreven voor het studieprogramma, zoals de datum waarop de gebruiker het studieprogramma heeft voltooid.

U kunt het rapport filteren op begin- of einddatum, op groepen of gebruikers en op personen van wie u de directe of indirecte leidinggevende bent.

1. Wanneer de pagina Studieprogrammagegevens voor het studieprogramma nog niet wordt weergegeven, gaat u naar het tabblad Training in Adobe Connect Central en bladert u naar het studieprogramma. Klik op de naam van het studieprogramma om de pagina Studieprogrammagegevens weer te geven.
  2. Klik op de koppeling Rapporten boven in het venster Adobe Connect Central.
  3. Klik op Op gebruikers om de volgende informatie weer te geven voor iedere ingeschreven persoon:
    Naam
    De naam van de ingeschreven persoon. Klik op de naam van een persoon om informatie weer te geven over deze persoon, zoals de status, de totale score en het aantal pogingen dat deze persoon heeft uitgevoerd om onderdelen van het studieprogramma te voltooien.

Status
    De vorderingen van de gebruiker in verhouding tot het voltooien van het onderdeel.

Afgelegd op
    De datum en tijd waarop de ingeschreven persoon het onderdeel heeft afgelegd.

Certificaatnummer
    Een door het systeem gegenereerd nummer dat aangeeft dat de gebruiker het studieprogramma heeft voltooid en dat de gebruiker een unieke id verschaft.

4. Selecteer een ander nummer in het pop-upmenu Weergave om het aantal in de lijst weergegeven gebruikers te wijzigen.