Statusrapport voor een studieprogramma weergeven

Een statusrapport bevat algemene informatie over een studieprogramma, zoals het aantal ingeschreven personen en het aantal gebruikers dat het studieprogramma heeft voltooid.

U kunt het rapport filteren op begin- of einddatum, op groepen of gebruikers en op personen van wie u de directe of indirecte leidinggevende bent

1. Wanneer de pagina Studieprogrammagegevens voor het studieprogramma nog niet wordt weergegeven, gaat u naar het tabblad Training in Adobe Connect Central en bladert u naar het studieprogramma. Klik op de naam van het studieprogramma om de pagina Studieprogrammagegevens weer te geven.
  2. Klik op de koppeling Rapporten.

Adobe Connect Central wordt standaard geopend op de rapportpagina Overzicht. Naast de informatie die wordt weergegeven in het gebied Studieprogrammagegevens van de pagina Studieprogrammagegevens (zoals de naam, de id, de begin- en einddatum van het studieprogramma en de URL), bevat het rapport de volgende gegevens:

Ingeschreven gebruikers
    Het aantal gebruikers dat zich heeft ingeschreven voor het studieprogramma.

Gebruikers die het programma hebben voltooid
    Het aantal gebruikers dat het studieprogramma heeft geopend en dat alle vereiste onderdelen heeft voltooid. Hier ziet u alle gebruikers die ooit zijn ingeschreven voor dit studieprogramma, dus niet alleen de gebruikers die op dat moment zijn ingeschreven.

Gebruikers in uitvoering
    Het aantal gebruikers dat het studieprogramma heeft geopend en dat niet aan de voltooiingsvereisten heeft voldaan. Hier ziet u alle gebruikers die ooit zijn ingeschreven voor dit studieprogramma, dus niet alleen de gebruikers die op dat moment zijn ingeschreven.