Inhoud uploaden

Alleen leden van de geïntegreerde groep Auteurs die beschikken over de machtiging Publiceren voor een specifieke map in de inhoudsbibliotheek kunnen bestanden uploaden naar die map.

U kunt nieuwe versies uploaden van inhoud die al in de inhoudsbibliotheek staat.

Opmerking: als Adobe Presenter of Adobe Captivate op uw computer is geïnstalleerd, kunt u ook de optie Publiceren in deze toepassingen gebruiken om inhoud te uploaden naar de inhoudsbibliotheek. U kunt ook inhoud uploaden uit een vergaderruimte.

Bestanden uploaden naar de inhoudsbibliotheek

1. Voer een van de volgende handelingen uit in Adobe Connect Central:
    • Selecteer op het tabblad Start de optie Inhoud op de balk Nieuw.

• Klik op de knop Nieuwe inhoud op het tabblad Inhoud.

2. Klik onder Inhoudsbestand selecteren op Bladeren om naar het bestand te gaan, klik op de naam van het bestand en klik op Openen.
  3. Typ een titel (vereist) en een beschrijving (optioneel) voor het nieuwe inhoudsbestand in de tekstvakken Informatie over inhoud opgeven.
  4. (Optioneel) Voer een aangepaste URL in (als u geen aangepaste URL toewijst, wijst het systeem automatisch een URL toe).
  5. (Optioneel) Typ bij Overzicht informatie over de nieuwe inhoud.
  6. Klik op Opslaan.

Het bestand wordt geüpload naar de server en wordt weergegeven in de inhoudsmap.

Opmerking: wanneer u probeert een bestand te uploaden dat is opgeslagen in een niet-ondersteunde indeling, wordt de pagina Informatie over inhoud opgeven opnieuw weergegeven met de melding “De geselecteerde bestandsindeling is ongeldig”.

Een nieuwe versie van een bestand uploaden naar de inhoudsbibliotheek

1. Klik op Inhoud op het tabblad Start.
  2. Klik in de inhoudslijst op het inhoudsbestand dat u wilt bijwerken.
  3. Klik op Inhoud uploaden.
  4. Klik op Bladeren om een bestand te zoeken dat is opgeslagen in de desbetreffende indeling, klik op de naam van het bestand en klik op Openen.
  5. Klik op Opslaan.

De nieuwe versie van de inhoud wordt geüpload in de inhoudsbibliotheek. U kunt nagaan of het proces juist is uitgevoerd door het bestand te zoeken in de inhoudslijst en de datum bij Gewijzigd op te controleren. U kunt ook naar de pagina Informatie over inhoud gaan, op de URL klikken en de nieuwe versie van de inhoud weergeven.

AICC-inhoud uploaden

Adobe Connect kan alleen de score bijhouden in quizzen en gegevens wanneer de inhoud compatibel is met AICC. Als u AICC-inhoud wilt uploaden naar de inhoudsbibliotheek, slaat u de bestanden op in een ZIP-archief en uploadt u dit archief vanuit Adobe Connect Central, niet vanuit een vergaderruimte.

Houd rekening met het volgende wanneer u AICC-inhoud maakt:

• Het inhoudspakket moet een bestand bevatten met de naam index.htm of index.html; de server heeft dit bestand nodig om de inhoud te starten.

• Inhoud moet "onvolledig" rapporteren voor alle communicatie totdat de gebruiker de interactie met de inhoud heeft beëindigd.

• De inhoud moet "voltooid" of "geslaagd" kunnen rapporteren ter indicatie dat de gebruiker de interactie met de inhoud heeft beëindigd.