Inhoud weergeven

U kunt inhoud openen voor weergave vanuit de inhoudsbibliotheek. Wanneer u beschikt over de URL voor weergave van het bestand, kunt u ook direct vanuit een browservenster naar de inhoud bladeren.

Inhoud weergeven in de inhoudsbibliotheek

1. Klik op het tabblad Inhoud boven in het venster van Adobe Connect Central.
  2. Blader naar de inhoudsbibliotheek en klik op de naam van een bestand om dit bestand weer te geven op de bijbehorende pagina Informatie over inhoud.
  3. Klik op de koppeling URL voor weergave.

Het geselecteerde bestand of de geselecteerde presentatie wordt in een nieuw browservenster weergegeven.

Inhoud weergeven in een webbrowser

1. Open een browservenster.
  2. Typ de URL voor weergave van de inhoud in het URL-adresvak van de browser of klik op een koppeling die u in een e-mailbericht hebt ontvangen.