Bestanden uit de inhoudsbibliotheek downloaden

Gebruikers met de juiste machtigingen kunnen bestanden uit de inhoudsbibliotheek downloaden naar hun computers. Inhoud die bestaat uit meer dan één bestand, wordt gecomprimeerd tot een ZIP-bestand.

1. Klik op het tabblad Inhoud.
  2. Navigeer naar het inhoudsbestand dat u wilt downloaden.
  3. Klik op de naam van het inhoudsbestand.
  4. Klik op de koppeling Inhoud downloaden op de navigatiebalk.

Afbeelding op volledige grootte weergeven
    De koppeling Inhoud downloaden staat op de informatiepagina van het item

5. Klik onder Uitvoerbestand(en) downloaden op de naam van het inhoudsbestand.

Gebruikers met de machtiging Beheren kunnen een presentatie downloaden en deze gebruiken op internet of verspreiden op een cd. U kunt de PPT-bron- of -uitvoerbestanden van de presentatie downloaden. Als u een presentatie wilt inzetten, downloadt u de uitvoerbestanden en pakt u deze uit.

6. Sla het bestand op uw schijf op.