Ondersteunde bestandstypen in de inhoudsbibliotheek

De inhoud van de inhoudsbibliotheek moet uit een van de onderstaande bestandstypen bestaan::

• Eén PDF-bestand

• Eén PPT- of PPTX-bestand

• Eén SWF-bestand

• Eén HTML-bestand

• Eén Adobe Captivate-SWF-bestand

• Adobe Captivate-inhoud die is gepubliceerd via de toepassing Adobe Captivate

• Adobe Presenter-inhoud die is gepubliceerd via de plug-in Presenter

• Presenter-inhoud die is gecomprimeerd tot een ZIP-bestand

• Een ZIP-bestand dat meerdere SWF-bestanden en extra bestanden (zoals afbeeldingen of XML-bestanden) bevat en één bestand genaamd index.swf, dat als eerste wordt geladen

• Een ZIP-bestand dat meerdere HTM- of HTML-bestanden en extra bestanden (zoals afbeeldingen of SWF-bestanden) bevat en één bestand genaamd index.htm of index.html

• Een ZIP-bestand dat één PDF-bestand bevat

• Een FLV-bestand

• Eén afbeelding (.jpeg, .gif of .png)

• Eén audiobestand (.mp3)

• Eén videobestand (mp4, f4v)