Webpagina's aan deelnemers weergeven

Tijdens vergaderingen willen gastheren of presentatoren wellicht websites laten zien. U kunt de pod Webkoppelingen gebruiken om een bepaalde URL in de browsers van de deelnemers te openen. (Deelnemers die koppelingen willen toevoegen moeten de gastheer vragen om hun rol van aanwezige te veranderen.)

Opmerking: Adobe Connect-beheerders kunnen instellingen voor pods, voor delen en andere instellingen aanpassen om aan de voorschriften te voldoen. Deze instellingen beïnvloeden de schermindeling van vergaderruimten en de activiteiten die u kunt uitvoeren in deze ruimten. Zie Werken met compatibiliteits- en besturingsinstellingen voor meer informatie.

Een nieuwe webkoppeling toevoegen

1. Als er geen pod Webkoppelingen in uw vergaderruimte voorkomt, klikt u op Pods > Webkoppelingen > Nieuwe webkoppelingen toevoegen.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van de pod Webkoppelingen op het menupictogram .
  3. Kies Koppeling toevoegen.
  4. Typ het URL-pad en, indien gewenst, een URL-naam.
  5. Klik op OK.
De volledige lijst koppelingen verschijnt voor zowel gastheren als deelnemers.

Een webpagina voor alle aanwezigen weergeven

1. Kies een koppeling in de webkoppelingenpod of typ een URL in het vak Bladeren naar.
  2. Klik op Bladeren naar.

De URL wordt op uw scherm en op het scherm van alle deelnemers geopend in een nieuw venster van de webbrowser.

De naam van een webkoppeling wijzigen

1. Dubbelklik op een URL-naam in de pod Webkoppelingen.
  2. Typ de nieuwe naam in het vak URL-naam.
  3. Klik op OK.

Webkoppelingen verwijderen

1. Selecteer één of meer koppelingen in de pod Webkoppelingen.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van de pod Webkoppelingen op het menupictogram .
  3. Kies Geselecteerde verwijderen in het pop-upmenu.