Deelnemers beheren

In de pod Deelnemers kan iedereen snel zien wie zich heeft aangemeld bij de vergadering. Gastheren en presentatoren kunnen de namen, rollen en status (zoals Opgestoken hand of Akkoord) van deelnemers controleren.

In de weergaven Aanwezigen (A) en Status van aanwezigen (B) kunt u de namen, rollen en discussiestatus in de gaten houden.
Opmerking: Adobe Connect-beheerders kunnen instellingen voor pods, voor delen en andere instellingen aanpassen om aan de voorschriften te voldoen. Deze instellingen beïnvloeden de schermindeling van vergaderruimten en de activiteiten die u kunt uitvoeren in deze ruimten. Zie Werken met compatibiliteits- en besturingsinstellingen voor meer informatie.