Registratie- en gebeurtenispagina's voorvertonen en wijzigen

U kunt een voorvertoning weergeven van registratie- en gebeurtenispagina's, deze wijzigen (door bijvoorbeeld het logo te wijzigen) en ze openbaar maken.

Een voorvertoning weergeven van een registratie- of gebeurtenispagina

1. Klik op het tabblad Gebeurtenisbeheer in Connect Central.
  2. Navigeer naar de gebeurtenis en klik op de naam van de gebeurtenis in de lijst.
  3. Selecteer naast Deelnemerweergave de pagina waarvan u een voorvertoning wilt weergeven:
    • Klik op Pagina’s met gebeurtenisinformatie, aanmelding- en registratiegegevens voorvertonen.

• Klik op Pagina met gebeurtenislijsten voorvertonen.

4. Klik op het gewenste element om er een voorvertoning van weer te geven.

Een map en een pagina met gebeurtenislijsten openbaar maken

De pagina met gebeurtenislijsten waarop u ook de brandinggegevens van uw bedrijf kunt vermelden, bevat een lijst met alle aanstaande gebeurtenissen. Bovendien wordt voor iedere gebeurtenis de volgende informatie weergegeven:

• Het gebeurtenislogo

• De naam van de gebeurtenis

• Beschrijving (de tekst bij Gebeurtenisgegevens)

• De knop Nu registreren; als een gebruiker op deze knop klikt, wordt het registratieformulier weergegeven

• De knop Meer informatie; als een gebruiker op deze knop klikt, wordt de pagina met de gebeurtenisgegevens afgebeeld met daarop de tekst Gedetailleerde gegevens

Alle gebeurtenissen die in dezelfde map staan, worden op dezelfde pagina vermeld. U kunt bijvoorbeeld een map maken met de gebeurtenissen die uw bedrijf organiseert en deze map openbaar maken, zodat gebruikers naar alle vermelde gebeurtenissen kunnen bladeren en meer informatie kunnen opvragen over aanstaande seminars. Als u meerdere pagina's met gebeurtenislijsten wilt maken, maakt u gewoon meerdere mappen.

U kunt openbare of persoonlijke mappen met gebeurtenissen maken. Een openbare pagina met gebeurtenislijsten is een pagina die iedereen kan bekijken vanaf de gehoste openbare pagina's. Een persoonlijke pagina met gebeurtenislijsten kan niet door iedereen worden weergegeven, alleen door gebruikers met aanmeldingsrechten. Standaard zijn pagina's met gebeurtenislijsten persoonlijk, maar u kunt ze openbaar maken.

1. Klik op het tabblad Gebeurtenisbeheer in Connect Central.
  2. Navigeer naar de gewenste map.
  3. Klik op Een openbare map maken van deze map.

De map wordt dan een openbare map en er wordt een URL vermeld. Deze URL kan beschikbaar worden gesteld en de pagina met gebeurtenislijsten kan door iedereen worden bekeken vanaf de gehoste openbare pagina's.

Een voorvertoning weergeven van een pagina met gebeurtenislijsten voor een specifieke map

1. Klik op het tabblad Gebeurtenisbeheer in Connect Central.
  2. Navigeer naar de map met de gebeurtenissen waarvan u de vermeldingspagina wilt weergeven.
  3. Maak van deze map een openbare map, als dat nodig is. U kunt de knop boven de lijst met mappen en gebeurtenissen gebruiken om te schakelen tussen openbare en persoonlijke mappen en gebeurtenissen. Als u de tekst Een openbare map maken van deze map ziet, klikt u op deze knop.
  4. Klik op de URL onder Openbare gebeurtenis met URL voor deze map.

De gebeurtenisgegevens worden precies zo weergegeven als op de pagina met gebeurtenislijsten.

5. Klik op Sluiten rechtsboven in het voorvertoningsvenster om dit venster te sluiten.
    Opmerking: vergeet niet om na de voorvertoning weer een persoonlijke map te maken van deze map als u de map nog niet openbaar wilt maken.

Een voorvertoning weergeven van de gebeurtenislijst voor één gebeurtenis

1. Klik op het tabblad Gebeurtenisbeheer in Connect Central.
  2. Navigeer naar de gebeurtenis en klik op de naam van deze gebeurtenis.
  3. Klik op Pagina met gebeurtenislijsten voorvertonen naast Deelnemerweergave.

De gebeurtenisgegevens worden precies zo weergegeven als op de pagina met gebeurtenislijsten.

4. Klik op Sluiten rechtsboven in het voorvertoningsvenster om dit venster te sluiten.

Het aan een gebeurtenis gekoppelde logo wijzigen

1. Klik op het tabblad Gebeurtenisbeheer in Connect Central.
  2. Navigeer naar de gebeurtenis en klik op de naam van deze gebeurtenis.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Klik op de koppeling Gegevens bewerken boven de titelbalk.

• Klik op de koppeling Bewerken op de titelbalk.

4. Klik op Bladeren om een nieuw afbeeldingsbestand voor de gebeurtenis te zoeken.
  5. Selecteer het afbeeldingsbestand en klik op Openen.
  6. Klik op Opslaan.