Spelerdomein vaststellen

De URL en het domein van de webpagina waarop een gebruiker mediacontent weergeeft, zijn niet altijd gemakkelijk te achterhalen. Indien dit is toegestaan door de hostwebsite, kunt u de klasse ExternalInterface gebruiken om de exacte URL te verkrijgen. Het is echter mogelijk dat bepaalde websites het gebruik van de ExternalInterface door videospelers van derden niet toestaan. In dergelijke gevallen kunt u het domein van de actieve wegbpagina achterhalen via de pageDomain -eigenschap van de klasse Security. De volledige URL wordt uit gebruikersbeveiligings- en privacyoverwegingen niet vrijgegeven.

Het paginadomein kan worden verkregen via de statische pageDomain -eigenschap van de klasse Security:

var domain:String = Security.pageDomain;