Gecodeerde inhoud afspelen met gebruik van domeinondersteuning

Voer de volgende stappen uit om gecodeerde inhoud te kunnen afspelen met gebruik van Adobe Access:
  1. Controleer aan de hand van VoucherAccessInfo.deviceGroup of apparaatgroepregistratie is vereist.

2. Als dat het geval is:

1. Gebruik de eigenschap DeviceGroupInfo.authenticationMethod om te zien of verificatie is vereist.

2. Indien verificatie is vereist, verifieert u de gebruiker door EEN van de volgende stappen uit te voeren:

• Haal de gebruikersnaam en het wachtwoord van de gebruiker op. Roep DRMManager.authenticate (deviceGroup.serverURL, deviceGroup.domain, gebruikersnaam, wachtwoord) aan.

• Haal een in de cache opgeslagen of vooraf gegenereerde verificatietoken op en roep DRMManager.setAuthenticationToken() aan.

3. Roep DRMManager.addToDeviceGroup() aan.

3. Haal de voucher voor de inhoud op door een van de volgende taken uit te voeren:

1. Gebruik de DRMManager.loadVoucher() -methode.

2. Haal de voucher op van een ander apparaat dat in dezelfde apparaatgroep is geregistreerd. Geef de voucher door aan DRMManager aan de hand van de methode DRMManager.storeVoucher() .

4. Speel de gecodeerde inhoud af met gebruik van de NetStream.play() -methode.

Als u de licentie voor de inhoud wilt exporteren, kan elk apparaat u de onbewerkte bytes van de licentie verschaffen via de DRMVoucher.toByteArray() -methode nadat u de licentie van de Adobe Access-licentieserver hebt verkregen. Inhoudsproviders beperken doorgaans het aantal apparaten in een apparaatgroep. Wanneer deze limiet is bereikt, dient u wellicht de methode DRMManager.removeFromDeviceGroup() aan te roepen voor een apparaat dat u niet gebruikt voordat u het huidige apparaat kunt registreren.