Fabriekinstellingen herstellen

Wanneer de gebruiker van het apparaat de optie voor het herstellen van de fabrieksinstellingen aanroept, wordt het apparaatcertificaat gewist. Als u de beschermde inhoud wilt blijven afspelen, dient de Flash-toepassing de registratieprocedure voor het apparaat nogmaals te doorlopen. Als de Flash-toepassing een verouderde, vooraf gegenereerde licentie verzendt, zal de Adobe Access-client deze afwijzen, aangezien de licentie voor een oudere apparaat-id was gecodeerd.