Eigenschappen van mobiele toepassingen instellen

Net als bij overige AIR-toepassingen stelt u de basiseigenschappen van de toepassing in het toepassingsdescriptorbestand in. Bij mobiele toepassingen worden enkele desktopspecifieke eigenschappen, zoals venstergrootte en transparantie, genegeerd. Bij mobiele toepassingen kunnen ook de eigen platformspecifieke eigenschappen worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld een element android opnemen voor Android-toepassingen en een element iPhone voor iOS-toepassingen.