ADT-opdracht voor migreren

Met de opdracht -migrate wordt een migratiehandtekening toegepast op een AIR-bestand. Een migratiehandtekening moet worden gebruikt wanneer u uw digitale certificaat vernieuwt of wijzigt en wanneer u uw toepassingen moet bijwerken die zijn ondertekend met het oude certificaat.

Zie Een bijgewerkte versie van een AIR-toepassing ondertekenen. voor meer informatie over het in een pakket plaatsen van AIR-toepassingen met een migratiehandtekening.

Opmerking: het migratiecertificaat moet binnen 365 dagen worden toegepast vanaf het verlopen van het certificaat. Zodra deze respijtperiode is verlopen, kunnen uw toepassingsupdates niet langer worden ondertekend met een migratiehandtekening. Gebruikers kunnen eerst bijwerken naar een versie van uw toepassing die is ondertekend met een migratiehandtekening en vervolgens de nieuwste update installeren, of zij kunnen de oorspronkelijke toepassing verwijderen en het nieuwe AIR-pakket installeren.

Als u een migratiehandtekening wilt gebruiken, ondertekent u eerst uw AIR-toepassing met het nieuwe of vernieuwde certificaat (met behulp van de opdrachten -package of -sign) en past u vervolgens de migratiehandtekening toe met behulp van het oude certificaat en de opdracht -migrate.

Voor de opdracht -migrate wordt de volgende syntaxis gebruikt:

adt -migrate AIR_SIGNING_OPTIONS input output

AIR_SIGNING_OPTIONS In de AIR-ondertekeningsopties wordt het originele certificaat weergegeven dat is gebruikt om bestaande versies van de AIR-toepassing te ondertekenen. De ondertekeningsopties worden volledig beschreven in ADT-opties voor codeondertekening .

invoer Het AIR-bestand dat al is ondertekend met het NIEUWE toepassingscertificaat.

uitvoer De naam van het definitieve pakket met de ondertekeningen van het oude en nieuwe certificaat.

De bestandsnamen die worden gebruikt voor de invoer- en uitvoerbestanden van AIR moeten verschillend zijn.

Opmerking: de ADT-opdracht voor migreren kan niet worden gebruikt met AIR-bureaubladtoepassingen die native extensies bevatten, omdat deze toepassingen in een pakket zijn opgenomen als native installatieprogramma's, en niet als AIR-bestanden. Als u certificaten wilt wijzigen voor een AIR-bureaubladtoepassing die een native extensie bevat, neemt u de toepassing op in een pakket met behulp van de ADT-opdracht voor verpakken met de markering -migrate.