Bestanden van het updateframework van AIR

Het updateframework van AIR staat in de directory frameworks/libs/air directory van de SDK van AIR 2. Deze bevat de volgende bestanden:

• applicationupdater.swc: definieert de basisfunctionaliteit van de updatebibliotheek voor gebruik in ActionScript. Deze versie bevat geen gebruikersinterface.

• applicationupdater.swf: definieert de basisfunctionaliteit van de updatebibliotheek voor gebruik in JavaScript. Deze versie bevat geen gebruikersinterface.

• applicationupdater_ui.swc: definieert een Flex 4-versie van de basisfunctionaliteit van de updatebibliotheek, inclusief een gebruikersinterface die uw toepassing kan gebruiken om de updateopties weer te geven.

• applicationupdater_ui.swc: definieert een JavaScript-versie van de basisfunctionaliteit van de updatebibliotheek, inclusief een gebruikersinterface die uw toepassing kan gebruiken om de updateopties weer te geven.

Raadpleeg de volgende secties voor meer informatie: