Frameworkbestanden opnemen in een HTML-gebaseerde AIR-toepassing

De map frameworks/html van het updateframework bevat de volgende SWF-bestanden:

• applicationupdater.swf—Definieert de basisfunctionaliteit van de updatebibliotheek, zonder gebruikersinterface

• ApplicationUpdater_UI.swf—Definieert de basisfunctionaliteit van de updatebibliotheek en omvat een gebruikersinterface die uw toepassing kan gebruiken om de update-opties weer te geven

JavaScript-code in AIR-toepassingen kan gebruikmaken van klassen die zijn gedefinieerd in SWF-bestanden.

Als u het updateframework wilt gebruiken, neemt u het bestand applicationupdater.swf of applicationupdater_ui.swf op in uw toepassingsmap (of een submap). Voeg vervolgens in het HTML-bestand dat het framework zal gebruiken (in JavaScript-code) een script -tag op waardoor het bestand wordt geladen:

<script src="applicationUpdater.swf" type="application/x-shockwave-flash"/>

Of gebruik deze script -tag om het bestand applicationupdater_ui.swf te laden:

<script src="applicationupdater_ui.swf" type="application/x-shockwave-flash"/>

De API die wordt gedefinieerd in deze twee bestanden, wordt beschreven in het resterende deel van dit document.