De Flex-ontwikkelomgeving instellen

De SWC-bestanden in de directory frameworks/libs/air van de SDK van AIR 2 definiëren klassen die u kunt gebruiken bij het ontwikkelen van toepassingen in Flex en Flash.

Als u het updateframework wilt gebruiken bij het compileren met de Flex SDK, neemt u het bestand ApplicationUpdater.swc of ApplicationUpdater_UI.swc op in de aanroep naar de amxmlc-compiler. In het volgende voorbeeld laadt de compiler het bestand ApplicationUpdater.swc in de submap lib van de Flex SDK-map:

amxmlc -library-path+=lib/ApplicationUpdater.swc  -- myApp.mxml

In het volgende voorbeeld laadt de compiler het bestand ApplicationUpdater_UI.swc in de submap lib van de Flex SDK-map:

amxmlc -library-path+=lib/ApplicationUpdater_UI.swc  -- myApp.mxml

Als u toepassingen ontwikkelt met Flash Builder, voegt u het SWC-bestand toe op het tabblad Library Path van de Flex Build Path-instellingen in het dialoogvenster Properties.

Let op dat u de SWC-bestanden kopieert naar de map waarnaar u verwijst in de amxmlc-compiler (wanneer u gebruikmaakt van de SDK van Flex) of Flash Builder.