Skapa en installationsfil för iPhone-program med Packager for iPhone som ingår i Flash Professional CS5

Så här använder du Packager for iPhone som finns i Flash Professional CS5:

1. Välj Arkiv > Publicera.

2. Kontrollera att du har angett värden för alla inställningar i dialogrutan iPhone-inställningar. Kontrollera att du har valt rätt alternativ på fliken Distribution. Läs mer i Ställa in iPhone-programegenskaper i Flash Professional CS5 .

3. Klicka på knappen Publicera.

Installationsfilen (IPA-filen) för iPhone-programmet genereras av Packager for iPhone. Det kan ta några minuter att kompilera IPA-filen.

Du kan även köra Packager for iPhone från kommandoraden. Se även Skapa en installationsfil för ett iPhone-program från kommandoraden .