Identifiera spelardomän

Den URL och domän som används för webbsidan där en användare tittar på medieinnehåll är inte alltid tillgänglig. Om det tillåts på värdwebbplatsen kan du använda klassen ExternalInterface för att få exakt rätt URL. Vissa webbplatser, som tillåter videospelare från tredje part, tillåter emellertid inte att ExternalInterface används. I dessa fall ska du hämta domänen för den aktuella sidan från egenskapen pageDomain i Security-klassen. Den fullständiga URL:en avslöjas inte eftersom man vill skydda användaren och hans/hennes sekretess.

Siddomänen är tillgäng via den statiska pageDomain -egenskapen i Security-klassen:

var domain:String = Security.pageDomain;