Skriva ut

Flash Player 9 och senare, Adobe AIR 1.0 och senare

Flash-miljöer (som Adobe® Flash® Player och Adobe® AIR™) kan kommunicera med ett operativsystems utskriftsgränssnitt så att du kan skicka sidor för utskrift till utskriftshanteraren. Varje sida som skickas till utskriftshanteraren kan rymma innehåll som är synligt, dynamiskt eller utanför skärmen för användaren, däribland databasvärden och dynamisk text. Dessutom innehåller egenskaperna för klassen flash.printing.PrintJob värden som bygger på en användares skrivarinställningar, så att du kan formatera sidorna korrekt.

I följande innehåll tillhandahålls strategier för hur du använder metoderna och egenskaperna för klassen flash.printing.PrintJob för att skapa en utskrift, läsa en användares utskriftsinställningar och göra justeringar i en utskrift utifrån information från Flash-miljön och användarens operativsystem.