Fjärrfelsökning med Flash Professional

När ditt program är klart för felsökning och behörigheterna har angetts i programbeskrivningen gör du följande:

1. Öppna dialogrutan AIR for Android-inställningar.

2. Gå till fliken Distribution:

• Markera ”Felsökning” som distributionstyp.

• Markera ”Installera programmet på den anslutna Android-enheten” vid Efter publicering.

• Avmarkera ”Starta programmet på den anslutna Android-enheten” vid Efter publicering.

• Ange sökvägen till Android SDK, vid behov.

3. Klicka på Publicera.

Ditt program installeras och startas på enheten.

4. Stäng dialogrutan AIR for Android-inställningar.

5. Välj Felsök > Starta fjärrfelsökning > ActionScript 3 på menyn för Flash Professional.

Meddelandet ”Väntar på att spelaren ska ansluta...” visas på utdatapanelen i Flash Professional.

6. Starta programmet på enheten.

7. Ange IP-adressen eller värdnamnet för den dator på vilken Flash Debugger körs i dialogrutan för anslutning i Adobe AIR. Klicka sedan på OK.