Vergaderrapporten gebruiken

Met vergaderruimterapporten kunt u zien hoe vergaderruimten worden gebruikt. Met het rapport Overzicht vergaderruimte kunt u gegevens ophalen over een afzonderlijke vergaderruimte in de loop van de tijd en over meerdere sessies. U kunt informatie ophalen zoals het totale aantal unieke deelnemers, het aantal unieke sessies en de gemiddelde duur van een vergadering. Met deze informatie kunt u bepalen of er te weinig activiteit is in een vergaderruimte. Als het rapport daarentegen laat zien dat het druk is in een vergaderruimte, kunt u meer vergaderruimten maken om de werkdruk beter te kunnen beheren.

Met het rapport Afzonderlijke vergadersessie kunt u informatie over een specifieke sessie binnen een vergaderruimte bekijken. U ziet informatie zoals het totale aantal deelnemers, het totale aantal gasten en alle namen van deelnemers. Door de geplande duur te vergelijken met de werkelijke sessieduur, kunt u bepalen of een vergadering eerder of later dan gepland is geëindigd. Met de informatie in dit rapport kunt u ook bepalen of de juiste mensen een bepaalde vergadering hebben bijgewoond en hoe lang ze in de ruimte zijn gebleven.

Vergaderrapporten maken

1. Meldt u aan bij Connect Central en klik op Rapporten.

2. Klik op Vergadering.

3. Selecteer in het menu een type vergaderrapport: Rapport Overzicht vergaderruimte of Rapport Afzonderlijke vergadersessie.

4. Selecteer een vergadering uit de trainingsbibliotheek en klik op Volgende.

5. Klik op Rapportfilters opgeven. (Optioneel) Geef een datumbereik op en/of selecteer een of meer specifieke gebruikersgroepen.

6. Klik op Rapportvelden toevoegen of verwijderen. Schakel de velden die in het rapport worden weergegeven in en uit.

7. Klik op Rapport maken.

Vergaderraporten lezen

De tabel bevat de specifieke informatie die wordt weergegeven in kolommen in vergaderrapporten. Niet alle kolomkoppen komen voor in alle cursusrapporten.

Kolomkop

Beschrijving

Gemiddelde duur

De gemiddelde lengte van vergadersessies die hebben plaatsgevonden in deze vergaderruimte.

Gemiddelde aanwezigheid per sessie

De gemiddelde tijd die de specifieke deelnemer heeft doorgebracht bij vergaderingen in deze vergaderruimte.

Gemiddeld aantal gebruikers

Het gemiddelde aantal gebruikers in een sessie voor alle sessies in deze vergaderruimte.

Huidig schijfgebruik (kB)

De hoeveelheid ruimte in kB die momenteel wordt gebruikt door deze vergaderruimte.

Datum sessie

De datum waarop deze specifieke vergadersessie heeft plaatsgevonden.

Datum eerste komst

Tijdstip waarop de eerste deelnemer de vergaderruimte is binnengekomen voor deze specifieke vergadersessie.

Voornaam

Voornaam van de deelnemer aan de vergadering.

Eerste sessie

Datum van de eerste vergadersessie die heeft plaatsgevonden in deze vergaderruimte.

Eerste bijgewoonde sessie

De datum waarop de specifieke deelnemer voor het eerst een vergadersessie heeft bijgewoond in deze vergaderruimte.

Onderbroken activiteit

Geeft aan of een leerling tijdens deze vergadersessie meer dan één keer is binnengekomen en vertrokken.

Laatste eindtijd

Het laatste tijdstip waarop de leerling de vergadering heeft verlaten. (De leerling kan meerdere keren zijn binnengekomen en vertrokken.) Het wijzigen van de status in "even weg" telt niet als vertrekken. Alleen bij het verbreken van de verbinding of het vrijwillig sluiten van het vergadervenster wordt een eindtijd gemaakt.

Achternaam

Achternaam van de deelnemer aan de vergadering.

Manager

De voornaam en achternaam van de manager van de gebruiker.

Meest recente sessie

Datum van de meest recente vergadersessie die heeft plaatsgevonden in deze vergaderruimte.

Meest recente bijgewoonde sessie

De datum waarop deze specifieke deelnemer voor het laatst een vergadersessie heeft bijgewoond in deze vergaderruimte.

Gebruikerspiek

Het hoogste aantal deelnemers dat in alle sessies tegelijkertijd in de vergaderruimte is geweest.

Geplande duur

Tijd die is gepland voor de specifieke vergadersessie. (Een vergadering kan zijn gepland voor een uur maar uiteindelijk minder dan een uur duren.)

Rol bij binnenkomst

De toegewezen rol van de deelnemer bij binnenkomst bij de vergadering.

Totale aanwezigheidsduur

Berekening van de tijd tussen elke binnenkomst en elk vertrek en de totale tijd dat de deelnemer de vergadering heeft bijgewoond. Als de deelnemer aanwezig was van 11:45-12:00 en vervolgens van 12:10-12:15, is de totale duur 00:20:00.

Totaal aantal gasten

Het totale aantal binnengekomen gasten (Unieke gasten kunnen niet worden bepaald.)

Totaal aantal toegewezen gastheren

Het totale aantal deelnemers dat de vergadering is binnengekomen met de status van gastheer.

Totaal aantal toegewezen presentatoren

Het totale aantal deelnemers dat de vergadering is binnengekomen met de status van deelnemer.

Totale tijd in de vergaderruimte

Totale tijd (som van alle tijd tussen elke binnenkomst en elk vertrek) die de deelnemer is de vergaderruimte is geweest. Als een deelnemer aanwezig was van 11:45-12:00 en vervolgens van 12:10-12:15, is de totale duur 00:20:00.

Totaal aantal unieke deelnemers

Het totale aantal afzonderlijke, verschillende deelnemers in de vergaderruimte/-sessie.

Totaal aantal unieke geregistreerde deelnemers

Het totale aantal afzonderlijke, verschillende geregistreerde deelnemers in de vergaderruimte/-sessie.

Unieke sessies

Het totale aantal afzonderlijke, verschillende vergaderingen dat heeft plaatsgevonden in deze vergaderruimte.

Unieke bijgewoonde sessies

Het totale aantal afzonderlijke, verschillende sessies dat dit individu heeft bijgewoond