Een map maken

Beheerders, beperkte beheerders en gebruikers met beheerbevoegdheden voor een specifieke map kunnen submappen maken voor deze map.
Opmerking: beheerders kunnen machtigingen voor beperkte beheerders instellen in het gedeelte Beheer > Gebruikers en groepen van Adobe Connect Central. Standaard kunnen beperkte beheerders machtigingen instellen voor de inhoud, maar een beheerder kan ervoor kiezen deze mogelijkheid in te trekken.
  1. Klik op Inhoud, Training, Vergaderingen of Gebeurtenisbeheer boven in het venster Adobe Connect Central.
    Opmerking: niemand kan een map maken in de seminarbibliotheek.
  2. Navigeer naar de locatie waar u de nieuwe map wilt toevoegen.
  3. Klik op Nieuwe map op de menubalk boven de lijst met mappen.
  4. Voer de naam van de nieuwe map in op de pagina die nu wordt weergegeven.
  5. (Optioneel) Typ bij Overzicht informatie over de nieuwe map.
  6. Klik op Opslaan om de map te maken.