Informatie over de schermindeling van brainstormruimten

Gastheren kunnen de standaardschermindeling van de brainstormruimte gebruiken of een nieuwe schermindeling voor brainstormruimten ontwerpen. Het is handig een aangepaste schermindeling te maken voor brainstormruimten als u voorbereidingen wilt treffen voordat u inhoud en personen naar brainstormruimten stuurt. Vergaderingen zijn dan beter georganiseerd en verlopen sneller.

De schermindeling die actief is als u op de knop Brainstormsessies starten klikt, wordt in alle brainstormruimten gebruikt. Als schermindeling 1 bijvoorbeeld geactiveerd is en u brainstormsessies begint in drie ruimten, maken deze ruimten allemaal gebruik van schermindeling 1. Als u de vergadering of trainingssessie wijzigt in schermindeling 2 en vervolgens een brainstormruimte 4 toevoegt, gebruikt deze laatste de schermindeling 2.

Het kan zijn dat u verschillende schermindelingen wilt gebruiken voor verschillende brainstormruimten. In verschillende brainstormruimten kunnen bijvoorbeeld andersoortige inhoud of oefeningen voor aanwezigen worden getoond. Maak in dat geval afzonderlijke schermindelingen voor de brainstormruimten en zorg ervoor dat de gewenste schermindeling geactiveerd is wanneer u op Brainstormsessies starten klikt.

Als u andere inhoud wilt in elke brainstormruimte, maar geen verschillende schermindelingen nodig hebt, bereidt u de ruimte voor voordat aanwezigen zich bij de vergadering of trainingssessie voegen. Configureer eerst het aantal benodigde brainstormruimten. Klik dan op Brainstormsessies starten en ga van ruimte naar ruimte, waarbij u de benodigde inhoud laadt in elke pod Delen. Beëindig vervolgens de brainstormsessies. Als er dan deelnemers komen om mee te doen, klikt u weer op Brainstormsessies starten. De inhoud staat dan al klaar. (U kunt desgewenst ook tijdens een vergadering de schermindeling en de inhoud van brainstormruimten wijzigen.)