Bibliotheken

De tabbladen Inhoud, Training, Vergaderingen, Seminarruimten en Gebeurtenisbeheer in Connect Central bevatten elk een bibliotheek met bestanden die zijn ingedeeld in mappen. Bestanden die u opslaat in de bibliotheken voor training, vergaderingen, seminarruimten en gebeurtenisbeheer zijn alleen beschikbaar voor handelingen op de daarbij behorende tabbladen. Bestanden in de inhoudsbibliotheek zijn via alle tabbladen in Connect Central toegankelijk.

Beheerders, beperkte beheerders en gebruikers met de machtiging Beheren kunnen machtigingen instellen om te bepalen welke taken gebruikers kunnen uitvoeren in de bibliotheken.

Opmerking: beheerders kunnen machtigingen voor beperkte beheerders instellen in het gedeelte Beheer > Gebruikers en groepen van Connect Central. Standaard kunnen beperkte beheerders machtigingen instellen voor de inhoud, maar een beheerder kan ervoor kiezen deze mogelijkheid in te trekken.
Met uitzondering van de seminarbibliotheek, bevat elke bibliotheek de volgende twee mappen op het hoogste niveau:
Gedeelde inhoud
Wanneer Adobe Connect wordt geïnstalleerd, heeft alleen de beheerder toegangsmachtigingen voor de gedeelde mappen. Beheerders kunnen op elke gewenste manier machtigingen toewijzen voor de gedeelde mappen. Alleen leden van de geïntegreerde groep die aan de desbetreffende bibliotheek is gekoppeld, kunnen nieuwe functies (vergaderingen, gebeurtenissen enz.) in de map maken. De machtiging Beheren voor een gedeelde map kan echter aan iedere gebruiker worden toegewezen. In de vergaderingenbibliotheek kan bijvoorbeeld iedere gebruiker met de machtiging Beheren voor een map de map beheren. Alleen vergaderingsgastheren kunnen nieuwe vergaderingen in een map maken.

Inhoud gebruiker
Wanneer een gebruiker wordt toegewezen aan een bepaalde geïntegreerde groep, wordt in Connect voor die persoon een gebruikersmap gemaakt in de bijbehorende bibliotheek. Iedere gebruiker die is toegewezen aan de groep Gastheren van vergadering krijgt bijvoorbeeld een map in de map met gebruikersvergaderingen in de vergaderingenbibliotheek. Dit is de map die de gebruiker ziet wanneer hij of zij het tabblad Vergaderingen opent. Gebruikers kunnen hun eigen gebruikersmappen beheren; ze kunnen bijvoorbeeld machtigingen instellen waarmee andere gebruikers toegangsbevoegdheden krijgen voor de mappen.

Afbeelding op volledige grootte weergeven
Bibliotheken
A.
Gedeelde map

B.
Gebruikersmap

C.
Mijn onderdelen

D.
Dashboard

Seminarbibliotheken hebben een andere structuur. De seminarbibliotheek bevat geen gebruikersmappen; in plaats daarvan geeft elke map in de bibliotheek een andere seminarlicentie weer die door uw organisatie is gekocht. Gebruikers die zijn toegewezen aan de groep Seminargastheren beschikken over de machtiging Beheren voor alle seminarruimtemappen. Gastheren van seminars kunnen seminars toevoegen en verwijderen, de machtiging Beheren toewijzen aan andere gebruikers en nieuwe seminars maken.