Voor een studieprogramma ingeschreven personen beheren

Met Adobe Connect Central kunt u de voor een studieprogramma ingeschreven personen weergeven en deze toevoegen. Bovendien kunt u toegangsmachtigingen voor ingeschreven personen instellen.

Ingeschreven personen weergeven en toevoegen aan een studieprogramma

1. Wanneer de pagina Studieprogrammagegevens voor het studieprogramma nog niet wordt weergegeven, gaat u naar het tabblad Training in Adobe Connect Central en bladert u naar het studieprogramma. Klik op de naam van het studieprogramma om de pagina Studieprogrammagegevens weer te geven.
  2. Klik op Ingeschreven personen beheren.
  3. Als u ingeschreven personen wilt toevoegen, selecteert u de naam of de groep in de lijst Beschikbare gebruikers en groepen.
    • Houd Control of Shift ingedrukt en klik om meerdere gebruikers of groepen te selecteren.

• Dubbelklik op de naam van een groep om deze uit te vouwen, zodat u de afzonderlijke leden kunt selecteren. Selecteer vervolgens individuele gebruikers.

• Als u naar een naam in de lijst zoekt, klikt u op Zoeken onder aan het venster, typt u de naam die u in de lijst wilt weergeven en selecteert u deze. (Klik op Wissen om terug te keren naar de oorspronkelijke lijst.)

4. Klik op Toevoegen nadat u ingeschreven personen hebt geselecteerd.
    Opmerking: nadat u ingeschreven personen hebt toegevoegd, moet u deze personen op de hoogte te stellen van het feit dat het studieprogramma beschikbaar is

Machtigingen instellen voor personen die zijn ingeschreven voor het studieprogramma

Nadat u ingeschreven personen aan een studieprogramma hebt toegevoegd, kunt u machtigingen bepalen voor ingeschreven gebruikers en groepen.

1. Wanneer de pagina Studieprogrammagegevens voor het studieprogramma nog niet wordt weergegeven, gaat u naar het tabblad Training in Adobe Connect Central en bladert u naar het studieprogramma. Klik op de naam van het studieprogramma om de pagina Studieprogrammagegevens weer te geven.
  2. Klik op Ingeschreven personen beheren.
  3. Selecteer de ingeschreven persoon of de ingeschreven groep in de kolom Momenteel ingeschreven personen voor en klik op Machtigingen.
  4. Selecteer een van de volgende machtigingen:
    • Kies Afgewezen om de ingeschreven persoon toegang tot het studieprogramma te ontzeggen.

• Kies Ingeschreven om de ingeschreven persoon toegang tot het studieprogramma te verlenen.

• Kies In afwachting van goedkeuring om de ingeschreven persoon toegang tot het studieprogramma te verlenen als de goedkeuring eenmaal is verleend.

Ingeschreven personen uit een studieprogramma verwijderen

U kunt op ieder gewenst moment een ingeschreven persoon of een groep ingeschreven personen uit een studieprogramma verwijderen.

1. Wanneer de pagina Studieprogrammagegevens voor het studieprogramma nog niet wordt weergegeven, gaat u naar het tabblad Training in Adobe Connect Central en bladert u naar het studieprogramma. Klik op de naam van het studieprogramma om de pagina Studieprogrammagegevens weer te geven.
  2. Klik op Ingeschreven personen beheren.
  3. Selecteer de ingeschreven persoon of de ingeschreven groep in de kolom Momenteel ingeschreven personen voor en klik op Verwijderen.