Informatie over een gebeurtenis weergeven

Beheerders, gastheren van een gebeurtenis en gebruikers met machtigingen om een specifieke gebeurtenisbibliotheekmap te beheren, kunnen verschillende typen gegevens over een gebeurtenis weergeven in de toepassing Connect Central.

Een lijst met deelnemers weergeven

1. Klik op het tabblad Gebeurtenisbeheer in Connect Central.
  2. Navigeer naar de map met de gewenste gebeurtenis en selecteer deze.
  3. Klik op de koppeling Deelnemerbeheer op de pagina Gebeurtenisgegevens.

De namen van geregistreerde deelnemers en groepen worden weergegeven.

Een lijst met geüploade inhoud weergeven

U kunt een lijst weergeven met alle inhoud die is geüpload naar de Connect-server. Alleen beheerders, gastheren van gebeurtenissen of gebruikers met beheermachtigingen voor een bepaalde gebeurtenisbibliotheekmap kunnen de inhoudslijst weergeven.

1. Klik op het tabblad Gebeurtenisbeheer in Connect Central.
  2. Navigeer naar de map met de gewenste gebeurtenis en selecteer deze.
  3. Klik op de koppeling Inhoud selecteren.

Er wordt een lijst weergegeven met alle geüploade inhoud.